16. manifestacija Advent u Zagorju, Hum na Sutli,01.12.2019.

28.11.2019.

 16. ŽUPANIJSKA MANIFESTACIJA „ADVENT U ZAGORJU“

Hum na Sutli, 1. prosinca 2019.

 

Pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije i medijskim pokroviteljstvom Radija Hrvatsko zagorje Krapina, TZO Hum na Sutli i DPK „Zeleni bregi“ Pregrada na prvi dan Adventa organiziraju 16. županijsku manifestaciju „ADVENT U ZAGORJU“, uz obred paljenja prve županijske adventske svijeće. Ovogodišnja prikupljena sredstva namijenjena su Udruzi „Onkološki pacijent“ iz Huma na Sutli, za tisak informativne brošure za oboljele od malignih bolesti s područja naše Županije.

 

U ovogodišnjem kulturno-umjetničkom programu u nedjelju, 1. prosinca, s početkom u 17 sati, u kinodvorani u Humu na Sutli, nastupit će: GORDANA IVANJEK TUŠEK, ZLATKO DEVENIČAR, Mešani pevski zbor KD 'ANTUN ŠTEFANCIOZA' ROGATEC, Ansambl 'ACUSTIC BAND', Tamburaški sastav KUD-a ĐURMANEC, DINO I KARLA MIKLAUŽIĆ, ŽVA SOTELIA, Mješoviti zbor KUD-a 'RIKARD JORGOVANIĆ', Dječji zbor HUMČEKI i HUMSKE MAŽORETKINJE, dok se zajednički domjenak priprema na platou ispred kinodvorane uz prigodni glazbeni program. U predvorju kinodvorane Udruga žena „Humsko srce“ prodavat će adventske vjenčiće.

Druga adventska svijeća bit će, u suradnji sa Zagorskom ligom protiv raka, upaljena u predvorju Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, u subotu, 7. prosinca, u 17 sati, uz prigodni kulturno-umjetnički program domaćeg KUD-a „ZLATKO BALOKOVIĆ“, treća također u subotu, 14. prosinca u sportskoj dvorani u Donjoj Stubici, na koncertu sestara Ivane Husar Mlinac i Marije Husar Rimac, a četvrta tradicionalno u Svetištu Majke Božje Bistričke, u nedjelju, 22. prosinca, na misi zornici.

Humanitarna bon-ulaznica po cijeni od 30 kuna može se, od četvrtka, 28. studenoga, nabaviti u restoranu «Iva» i Općinskoj knjižnici u Humu na Sutli.

Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže! (Đ.M.)

 

advent-2019-plakat.pdf Advent u Zagorju, 01. prosinac 2019. u 17,00 sati u kinodvorani u Humu na Sutli  

vrh stranice