Isplata mirovina - Zagrebačka banka d.d. Poslovnica Hum na Sutli

05.05.2020.

Kreće isplata mirovina u svibanju, umirovljenike se i dalje moli za oprez

 

·         Isplata mirovina u Zagrebačkoj banci kreće u petak, 8. svibnja,

·         Mole se svi umirovljenici da za isplatu mirovina koriste bankomate

·         Prva tri dana isplate, 8., 11. i 12. svibnja radit će većina poslovnica, umirovljenici imaju prednost

·         U slučaju dolaska u poslovnicu, građani se mole da poštuju preporučenu udaljenost između bankara i klijenta te klijenata međusobno te nose zaštitne maske.

Zdravlje i sigurnost klijenata i zaposlenika glavni su prioriteti Zagrebačke banke.

U skladu s razvojem situacije i mjerama koje su donijela nadležna tijela, Zagrebačka banka i dalje poduzima dodatne radnje kako bi zaštitila svoje klijente, istovremeno im neometano pružajući bankarske usluge.

Zagrebačka banka će mirovine za svibanj početi isplaćivati već od petka, 8. svibnja te svojim klijentima omogućiti što sigurnije i jednostavnije podizanje novca.

S obzirom na situaciju i povećan oprez, savjetujemo naše umirovljenike da na dan isplate mirovina koriste mogućnost podizanja gotovine s bankomata. Podsjećamo da je Zagrebačka banka ukinula naknadu za podizanje gotovine s debitnim karticama građana na bankomatima svih banaka u Hrvatskoj te na taj način klijentima dodatno olakšala pristup novčanim sredstvima na najbližem bankomatu. 

Kako bi novac mogli podići na bankomatu, trebaju debitnu karticu tekućeg računa i osobni identifikacijski broj (PIN). Umirovljenike koji ne posjeduju debitnu karticu ili PIN molimo da kontaktiraju banku na broj

01 3789 620 te zatraže reizdavanje PIN-a. Novi PIN će im biti dostavljen na prijavljenu adresu. 

Svjesni da pojedini umirovljenici nisu u mogućnosti koristiti usluge digitalnog bankarstva, mreže bankomata i kartičnog plaćanja, apeliramo da u tom slučaju zatraže pomoć osoba koje imaju punomoć izvršiti transakcije umjesto njih.

U slučaju da ipak moraju posjetiti poslovnicu, klijente molimo da provjere dostupnost najbliže poslovnice na stranicama banke: https://www.zaba.hr/home/o-nama/obavijest-o-privremenim-radnim-vremenima-poslovnica ili na telefonu 0800 00 24.

Prva tri dana isplate - 8., 11. i 12. svibnja  većina poslovnica banke bit će otvorena. Prilikom ulaska u poslovnicu, umirovljenici će imati prednost. 

Iznimno za vrijeme isplata mirovina od 8., 11. i 12. svibnja  otvaraju se sljedeće, trenutno zatvorene poslovnice:

o   HUM NA SUTLI, Hum na Sutli 159

o   KONJŠČINA, Drage Božića 1

o   OKUČANI, Ante Starčevića 3

o   VIDOVEC, Trg Sv. Vida 19

o   LEPOGLAVA, Trg kralja Tomislava 1 

Radno vrijeme tih poslovnica  je od 8 do 15h

Zagrebačka banka moli sve ostale klijente da u dane isplate mirovina pokušaju odgoditi dolazak u poslovnice te na taj način daju prednost i pruže dodatnu sigurnost starijim građanima kojima je dolazak u poslovnice neophodan. U skladu s mjerama opreza, klijente također molimo da poštuju preporučenu udaljenost između bankara i klijenta te između klijenata međusobno te nose zaštitne maske.

Vlasta Vdović

Direktorica poslovnice

Poslovnica Hum na Sutli

Zagrebačka banka d.d.

UniCredit Group

vrh stranice