A-HSS

Autohtona hrvatska seljačka stranka

Općinska podružnica Hum na Sutli
 
KONTAKT:
Božidar Brezinščak Bagola, prof. - predsjednik
Mob. 099 4222 208

Danica Semenić - tajnica
Mob. 099 6858 972
pdfFinancijsko izvješće za lokalne izbore 2013.
pdf Financijski izvještaj o financiranju izborne promidžbe 2013.
 
Što je A-HSS?

A-HSS je izvorna ili autohtona hrvatska seljačka stranka koju je 2007. osnovao Jasenko Stipac zajedno s istinskim sljedbenicima nauka braće Radić, vidjevši da se političari u HSS-u bore samo za vlast i direktorska mjesta u državi, županiji, gradovima i općinama, a nije ih briga za članstvo, narod i domovinu.

Tko je u vodstvu A-HSS-a?

Predsjednik JASENKO STIPAC – rođen 6. prosinca 1952. god. u Sarajevu. 1968. god. s bitelji se doselio u Zagreb. Gimnaziju i Fakultet strojarstva i brodogradnje završio je u Zagrebu. Zaposlen u tvornici električnih kabela – ELKA kabeli d.o.o. Za sudjelovanje u Domovinskom ratu odlikovan je spomenicom Domovinskog rata i medaljom Oluja. Od 1990. s ocem Dragom Stipcem sudjeluje u obnavljanju HSS-a u Republici Hrvatskoj. Zamjenik predsjednika MARINKO FILIPOVIĆ - rođen 15. kolovoza 1941. u Opuzenu. Diplomirao je i magistrirao na Fakultetu ekonomskih znanosti u Zagrebu. Potpredsjednik stranke za Krapinsko-zagorsku županiju STANKO MAJDAK , dipl. pol. - rođen 02. Listopada 1952. u Donjoj Batini u Hrvatskom zagorju. Osnovnu školu završio je u Zlataru, a gimnaziju i Fakultet političkih znanosti u Zagrebu. Glavni tajnik ALOJZ HORVAT – rođen 26. kolovoza 1959. god. u Donjoj Šemnici, (predgrađe Krapine). Studij strojarstva i brodogradnje završio je u Zagrebu.

Kako je A-HSS prošao na lokalnim izborima?

Danas u Krapinsko-zagorskoj županiji A-HSS zajedno s koalicijskim partnerima (SDP, HNS, HSU, ZDS i DC ) obnaša vlast. Stako Majdak je potpredsjednik Skupštine, a pored njega članovi skupštine su Stjepan Lojna i Alojz Horvat. A-HSS ima svoje vijećnike u gradskom vijeću Zlatara (1), u gradskom vijeću Pregrade (2), te u općinskom vijeću općine Hum na Sutli (4).


Zašto A-HSS u općini Hum na Sutli?

Zato što se želimo dokazivati poštenjem, pravicom i stranačkom dosljednošću u časnoj provedbi nauka braće Radić. Zato što smo znali procijeniti gdje nam je pravo mjesto na općinskoj i županijskoj političkoj pozornici, kako bismo održali status stranačke samostalnosti na tragu izvorne radićevštine.


Za što se zauzima A-HSS Huma na Sutli?

I dalje ćemo se, jednako kao i dosad, boriti i zauzimati:
- za pravicu svakog stanovnika naše općine, a protiv iskorištavanja radnika i
zlouporabe političkih položaja;
- za ravnomjeran razvoj svakog dijela naše općine;
- za što veće poticaje našim poljoprivrednicima;
- za što veće pripomoći novorođenoj djeci, učenicima i studentima;
- za što veće dotacije našim udrugama koje rade na ponos i diku općine;
- za pomoć u kući svakoj bolesnoj, nemoćnoj i osamljenoj osobi.
Naše djelovanje bit će prožeto iskrenim suosjećanjem prema svakom stanovniku ove prelijepe općine. Svjesni smo da se jedino poštenjem i slogom mogu stvarati bolji uvjeti života, uvjeti koji će svim stanovnicima donijeti bolje sutra, a ne samo pojedinim grabežljivcima i politikantima koji ne znaju za pravo rodoljublje i domoljublje, kojima je hrvatstvo samo maska za prikrivanje grabeži.

OPREDIJELITE SE I VI ZA A-HSS
ZA IZVORNU ILI AUTOHTONU STRANKU BRAĆE RADIĆA!

Odbor općinske podružnice
A-HSS-a Hum na Sutli

vrh stranice