BDF-Servis

BDF servis d.o.o. je poduzeće za izradu, montažu i servis opreme za proizvodnju ambalažnog stakla, na području mehanike, elektronike, automatike i elektrike.

Osnovano je 2002. godine s primarnim ciljem da pruža kvalitetan servis i druge usluge kupcima BDF proizvoda u staklarskoj industriji. Danas zapošljava blizu 50 većinom specijaliziranih stručnjaka za proizvodnju, popravak, montažu i instaliranje opreme, te za servisiranje i održavanje tehnoloških procesa u automatskoj proizvodnji ambalažnog stakla.

Poduzeće ima također licencu za obavljanje radova izgradnje i održavanja složenih sustava i postrojenja kao i elektroenergetskih instalacija jake i slabe struje.

Veći dio personala ovog poduzeća radio je niz godina u Službi održavanja tvornice stakla Straža, tako da danas nakon još dodatnih stručnih i jezičnih edukacija te tehničkog opremanja, postoji mogućnost za obavljanje najsloženijih poslova na području „vrućih zona“ u staklanama. Poduzeće obavlja kompletne montaže i instaliranja novih modernih strojeva, te remonte, servisiranje i poboljšanja rabljenih strojeva.
vrh stranice