Drive-in kino Hum na Sutli

09.08.2018.

 
Drive-in kino Hum na Sutli u organizaciji Savjeta mladih Općine Hum na Sutli i Humske udruge mladih vas ove godine poziva i očekuje na prvo Drive in kino u Humu na Sutli 18.8.2018.

Naravno, gledanje filmova ne ide bez kokica, tako da Vas očekuje bogata ponuda grickalica i pića. Ulaz je BESPLATAN, a ako ne dolazite automobilom, dovoljna će biti i udobna dekica.

Po uzoru na američku tradiciju, donosimo dašak prošlosti i zaboravljeni način zabave u našu općinu, nešto jedinstveno. Radi se o inovativnom projektu koji spaja sve generacije i popularnu tradiciju gledanja filmova iz udobnosti automobila.

Film se projicira na Airscreen filmskom platnu dijagonale 12 metara na kojem ga posjetitelji mogu gledati iz udobnosti vlastitih automobila, a tom jedinstvenom ugođaju pomaže i projekcija zvuka putem FM frekvencija na radio prijemniku u automobilu koju budete saznali kad dođete. Važno je napomenuti da je ulaz BESPLATAN, a lokacija je igralište Osnovne škole Viktora Kovačića.

Igralište se otvara u subotu u 20 sati, a projekcija filma kreće u 21 sat.

Subota, 18. kolovoza - Hacksaw ridge (Greben spašenih)
U proljeće 1945. godine – američke vojne snage su se susrele s najvažnijom i najopasnijom borbom na Pacifiku, međutim jedan vojnik se istaknuo kao drugačiji. To je bio Desmond T. Doss koji je odbio nositi oružje i ubijati ljude, te je služio vojsci kao nenaoružani medicinar i spasio živote mnogih bez da je ispalio i jedan metak. Time je postao prvi amerikanac koji je zbog toga dobio Medalju časti.

Vidimo se na Humu! Beep- beep!
vrh stranice