Postignuti rezultati Humčana u Kickboksingu

07.03.2018.

Kickboxing ekipa iz Huma na Sutli, članovi Kickboxing kluba Krapina, u subotu 5.3.2018. po prvi puta su se natjecali na 5. Međunarodnom kickboxing turnitu u Zaboku. Na turniru je sudjelovalo šestorica Humčana od kojih su se petorica natjecala u point fighting disciplini, a Filip Tepeš borio se je u kick lightu. Rezultati su više nego dobri i svi su u borbama dali sve od sebe, borili se po pravilima i nas kao klub učinili ponosnim.

Lucija Gluhak među juniorkama do 55 kg osvojila je 2. mjesto, a Nika Podhraški među juniorkama do 60 kg u finalnoj je borbi izgubila od prošlogodišnje prvakinje te također osvojila 2. mjesto.

Nikolina Rebić među mlađim kadetkinjama preko 47 kg osvojila je 3. mjesto, izgubivši u zadnjim sekundama sa rezultatom 6:5.

Larisa Debeljak natjecala se je u dvije težinske kategorije pa je među početnicama do 22 kg osvojila 3. mjesto, u sljedećoj kategoriji briljirala je pobjedom od 6:0 nad protivnicom te u finalu izgubila sa 6:10 i osvojila 2. mjesto. Njezina sestra Laura Debeljak među početnicama do 28 kg osvojila je 3. mjesto, a isti rezultat je ponovila i među djevojčicama gdje je cijela borba bila neizvjesna da bi tek na kraju rezultat otišao na stranu protivnice 7:5.

Filip Tepeš jedini je predstavnik kluba koji se natječe u disciplini kick light u kategoriji juniora do 69 kg osvojio je 3. mjesto.
vrh stranice